Historie Udskriv

Gramstrup Køling A/S blev grundlagt i 1947 under navnet Nordsjællands Mejerimontering. Siden er firmaet udviklet sig til den form det har i dag.

Firmaet ejes i dag af Michael Hansen, der samtidig er administrerende direktør og teknisk leder. Gramstrup Køling A/S er ISO certificeret kølefirma beliggende i Stenløse i Nordsjælland, vi beskæftiger os med salg, projektering, beregning, installation, reparation og service af stort set alle anlægstyper med relation til køleteknik og luftbehandling, herunder opbygning og tilpasning af speciel køleanlæg ud fra opgave.

Aktiviteterne udføres hovedsageligt i Danmark og på Grønland. Men vi udfører også opgaver i udlandet, som underleverandør for producenter af udstyr og proceslinier hvor køling indgår derfor er vore køle produkter at finde i mange lande over hele verden.

I dag har vi Gramstrup Køling A/S egen import af kvalitets køle produkter fra en bred vifte af køleanlæg producenter i Europa.

Vore produkter anvendes hovedsageligt indenfor produktion, fødevare, industri, handel, proces, forskning, udvikling, serverrum og specielle formål.

Gramstrup Køling

 

 

 

Kort sagt har du opgaven så har vi løsningen - det kalder vi Kold Logik

 

 

 

 

Søg

udvalgte billeder

Hvem er online

Vi har 5 gæster online

Adresse

Knud Bro Alle 4B
DK 3660 Stenløse
7.30 til 15.30 mandag / torsdag og 13 fredag
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207