Unicold Udskriv

Unicold vandkøleanlæg er gennem årene produceret og fremstillet ved Gramstrup Køling og anvendt indenfor produktion, klima og fødevare køling, Unicold anlægs serien har været fremstillet som standard serie vandkøleanlæg og som skræddersyede ordre tilpassede løsninger.

Oprindeligt blev serien fremstillet som luft eller vandkølede anlæg, med påbygget eller ekstern kondensator, ofte med varmegenvinding, buffertanke som åbne eller lukkede systemer og cirkulationspumper.

Oftest anvendte typer: Unicold SA - Unicold PA - Unicold LCW

Hvor eksempelvis en Unicold SA 168 er et vandkøleanlæg med ekstern luftkølet kondensator og en ydelse på 168.000 Kcal, en Unicold LCW er en lavtemperatur chiller som er vandkølet. Herudover findes et utal af varianter som i tidens løb er leveret som kundetilpassede anlæg.

Der er til stadighed en stor mængde dansk producerede Unicold anlæg i drift såvel i udlandet som i Danmark, og vi kan til stadighed servicere og bidrage med reservedele, på en del af de kørende Unicold anlæg.

En stor mængde af de ældre Gramstrup Køling producerede anlæg med R22 vil blive omfattet af R22 udfasningen, så hvis du som ejer af et sådant anlæg har spørgsmål til udfasningen, er du velkommen til at kontakte os for en løsning.

I takt med stigende produktionsomkostninger i Danmark er vi ophørt med at bygge standard type anlæg fra bunden, og i stedet bygge til specielle opgaver og niche anlæg under brandet Unicold.

Unicold i dag:

I dag bruges navnet Unicold som brand på egne byggede anlæg, typisk kundetilpassede løsninger, eller ombygning på standard anlæg, idet vi med brandet Unicold ønsker at gøre vore anlæg unikke, og tilpasset opgaven.

Eksempler på disse er: Unicold TAE - Unicold TAEevo - Unicold NH3 - Unicold LCW / LCA og en mængde øvrige.

Kort sagt står der Unicold på anlægget har det været gennem vores hænder - det er kold logik-

 

 

Søg

udvalgte billeder

Newsflash

Opmanding

Opmanding hos Gramstrup Køling 

Læs mere...

Hvem er online

Vi har 2 gæster online

Adresse

Knud Bro Alle 4B
DK 3660 Stenløse
7.30 til 15.30 mandag / torsdag og 13 fredag
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207