Gramstrup Køling Køl og Frys Køle og fryserum
Køle og fryserum Udskriv

Hos Gramstrup køling A/S har vi stor erfaring med rådgivning, opstilling, levering og beregning af kølerum og frostrum, leveret og opstillet som modulbyggede kølerum eller frostrum fremstillet i højisolerede sandwich paneler.

Vi importere direkte fra producenten og har vi alle muligheder for at tilbyde standard løsninger eller speciel tilpassede løsninger, hvor kølerum eller frostrum tilpasses montageforholdene til opstillings stedet, med den direkte fabriks kontakt sikre vi at vores kølerum og frostrum holder en høj standard og fleksibilitet. derudover kan tilbyde bredt program i inventar, reoler og hylder til kølerum og frostrum.

Vi kan tilbyde rum som totalinstallation, underleverance eller bygherre leverance.

Vi kan tilbyde udskiftning af kølerum eller frostrum døre i eksisterende rum, via vore fabrik kan vi ofte finde en løsning som kan indpasses i eksisterende rum.

Køle og frost anlæg kan leveres i form af "stikfærdige" kompakte plugin fra Rivacold, som på enkel vis skæres ind i rummet og blot skal tilsluttes El forsyning. Det gør løsningen velegnet til eksport eller turnkey projekter, hvor der ikke nødvendigvis skal involveres en køletekniker.

Dit kølerum kan selvfølgelig også udrustes med splitkøleanlæg, hvor varmen afgives fjernt fra køle eller frostrummet, og hvor der kan være basis for at etablere varmegenvinding enten til proces eller komfort brug, sådan at hver energikrone der anvendes i systemet udnyttes bedst mulig, ud fra en total energiforbrug og udnyttelsesgrad betragtning.

modular rum

reol frost og koelerum
Kontakt os for en løsning tilpasset jeres behov for køle eller frostrum projekt, og vi kan rådgive til den bedste løsning, ud fra filosofien at enhver brugt krone skal være brugt bedst mulig, det kalder vi kold logik.

Link til vores leverandør www.kide.com

Typisk anvendelser er: Supermarkeder, Kantiner, storkøkkener, medicnal industri, fødevare fabrikation, tankstationer etc etc.

 

Søg

udvalgte billeder

Newsflash

Salg og Projekt

Styrkelse af vor salg og projekt afdeling

Læs mere...

Hvem er online

Vi har 4 gæster online

Kontor åbningstider

Mandag - Torsdag 7.00 til 15.00
Fredag 7.00 til 13.00
Lørdag - Søndag Lukket
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207