Gramstrup Køling Service Lovpligtige eftersyn
Lovpligtig eftersyn Udskriv

Køle, frost og varmepumpeanlæg med mere end 1 kg kølemiddel uanset arten af kølemiddel, skal have et årligt lovpligtigt eftersyn iht. Bekendtgørelse 1977 .Eftersyn og vedligeholdelse af køleanlæg skal udføres af en køletekniker, som har modtaget den fornødne uddannelse i lovpligtig eftersyn og vedligeholdelse af den pågældende anlægstype og kølemiddel type.

For køle anlæg med en fyldning på mere end 2,5 kg kølemiddel skal det årlige lovpligtige eftersyn udføres af en certificeret tekniker fra et certificeret kølefirma, som opfylder standarden indenfor DS/EN ISO 9001:2015

Gramstrup køling A/S opfylder alle lovens krav med certificerede og sagkyndige medarbejdere og tilbyder at løse alle former for lovpligtige eftersyn på køleanlæg.

Som kunde hos Gramstrup Køling sørger vi automatisk for at varsle et kommende eftersyn, samt at forestå eftersynet og eventuel udbedre anbefalede reparationer efter aftale.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en serviceaftale, med en serviceaftale hos os sikre vi du overholder gældende lovgivning Det er kold logik men det er loven ikke altid.

hvad siger loven.pdf kilde AKB.
 

Søg

udvalgte billeder

Hvem er online

Vi har 4 gæster online

Adresse

Knud Bro Alle 4B
DK 3660 Stenløse
7.30 til 15.30 mandag / torsdag og 13 fredag
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207