Gramstrup Køling Service Lovpligtige eftersyn
Lovpligtig eftersyn Udskriv

Køle, frost og varmepumpeanlæg på mere end 1 kg kølemiddel uanset arten af kølemiddel, skal have et årligt lovpligtigt eftersyn.Eftersyn og vedligeholdelse af køleanlæg skal udføres af en tekniker, som har modtaget den fornødne uddannelse i lovpligtig eftersyn og vedligeholdelse af den pågældende anlægstype og kølemiddel type.

For køle anlæg med en fyldning på mere end 2,5 kg kølemiddel skal det årlige lovpligtige eftersyn udføres af en certificeret tekniker fra et certificeret kølefirma, som opfylder standarden indenfor DS/EN ISO 9001:2015

Gramstrup køling A/S opfylder alle lovens krav med certificerede og sagkyndige medarbejdere og tilbyder at løse alle former for lovpligtige eftersyn på køleanlæg.

Som kunde hos Gramstrup Køling sørger vi automatisk for at varsle et kommende eftersyn, samt at forestå eftersynet og eventuel udbedre anbefalede reparationer efter aftale.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en serviceaftale, med en serviceaftale hos os sikre vi du overholder gældende lovgivning Det er kold logik men det er loven ikke altid.

Kontakt for eftersyn

hvad siger loven.pdf kilde AKB.
 

Søg

udvalgte billeder

Newsflash

Opmanding

Opmanding hos Gramstrup Køling 

Læs mere...

Hvem er online

Vi har 4 gæster online

Kontor åbningstider

Mandag - Torsdag 7.00 til 15.00
Fredag 7.00 til 13.00
Lørdag - Søndag Lukket
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207