Frikøling Udskriv


Ved installation af Gramstrup Køling frikøling vil energiforbruget meget ofte kunne reduceres betragteligt, energi forbruget til køling vil i nogle tilfælde kunne reduceres med op til 70 % med frikøling, og med en tilbagebetalingstid på helt ned til under 2 år. Køleinstallationer indenfor plast industri, medicinal og farmaceutisk fremstilling, oliekøling, laserskæremaskiner, gnist-sænkning og serverrum køling mm. vil have stor gevinst ved frikøling.

Udover de direkte sparede energi omkostninger vil der være sekundære fordele som mindre slid på kompressorer, og til en vis grad nødkøling.

Meget ofte kan frikøling integreres i eksisterende køleinstallationer, vi kan tilbyde systemet som vort eget udviklet koncept hvor frikøling indsatsområde er flydende i forholdet mellem udetemperatur og returtemperatur i væsken.

Udover væske frikøling kan frikølingen etableres som luftbåren frikøling, generelt set er frikøling, køling leveret af den ressource som er billigst tilgængelig.

Kontakt os for en snak om frikøling og mulighederne på dit anlæg, vi beregner gerne tilbagebetalingstid og laver et systemoplæg samt budget forslag.

Kort sagt frikøling er optimering af virksomhedens slutresultat det mener vi er kold logik. Især i en tid hvor energi priserne er stigende, og konkurrencen øges.

 

Søg

udvalgte billeder

Hvem er online

Vi har 1 gæst online

Adresse

Knud Bro Alle 4B
DK 3660 Stenløse
7.30 til 15.30 mandag / torsdag og 13 fredag
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207