Gramstrup Køling Køl og Frys

Hos Gramstrup Køling A/S har vi siden firmaets start i 1947 leveret køle og frost løsninger til danske og udenlandske kunder, vi har gennem tiden leveret løsninger til områder som, industri, fødevare, forskning og udvikling, ofte som kundetilpassede speciel løsninger.

Køle og frostanlæg spiller i dag en større og større rolle i virksomhedens drift, derfor er det vigtigt for os at dit anlæg er tilpasset din virksomheds behov. Så står du og skal investere i nyt udstyr kan vi hjælpe med rådgivning, løsningsforslag og beregning, samt give dig et uforpligtende tilbud enten som komplet løsning indeholdende alt fra start til aflevering, eller som del entreprise.

Her på siden kan du læse om nogle af vore produkter.Plug in units Udskriv

Gramstrup Køling A/S Forhandler Rivacold i Danmark, Rivacold er plug in og split produkter til løsning af køle og frostopgaver Rivacold kendetegnes ved høj kvalitet og brugervenlighed,

Læs mere…
 
Køle og fryseskabe Udskriv

Køle og fryse skabe for B2B kunder

Læs mere…
 
Novum plugin kølemøbler Udskriv

.

Gramstrup Køling kan tilbyde plugin impulskølere fra Novum køle og frost løsninger, som plugin eller impuls kølere, hvor der kun kræves et stik så er du kørende og klar til at fylde varer i dine kølemøbler eller kølereoler. Nemt og simpelt ud fra "keep it simpel" placer dit kølemøbel hvor vil som impuls køler.

Læs mere…
 
CO2 køl og frys Udskriv

Læs mere…
 


Søg

udvalgte billeder

Hvem er online

Vi har 7 gæster online

Adresse

Knud Bro Alle 4B
DK 3660 Stenløse
7.30 til 15.30 mandag / torsdag og 13 fredag
Døgnvagt udenfor åbningstid 4826 2207